Jag har ALDRIG luktat så här mycket svett

I går var jag Cissi, Häger och Makke på bio. Mycket trevligt. Sen gick jag och häger hem till cissi medans hon tog moppen. Vi sov på hennes vind. Hur mysigt som helst trots att häger försökte skrämma upp oss. Jag och Cissi hittade 2 gammla "tjejboken" Vi läste och grät av skratt.

Idag har jag ridit queen och blivit avbockad som vanligt. Tack Teo för det. Efter det så tog jag och Jalle en lång promenad och myste lite bara han och jag. Älskar honom så det gör ont.
Jalle och Teo

I morgon kväll kommer min super sjuka syster hem. Ska bli helt underbart att få hem henne. Miss you sis <3
Ska försöka hinna rida både Queen och Jalle och hinna kolla på Kajsas hoppträning innan hon kommer. Får väll se om jag lyckas.

Puss å godnatt

Föresten är det bara jag som saknar sommaren 2007 hur jävla mycket som helst. Skulle kunna offra nästa vad som helst för att få tillbaka den. Suck!!! Snälla ta mej tillbaka.

Allt var så jävla lätt och helt underbart. Fan fan fan vad jag vill ha tillbaka den känslan jag hade sommaren 07. Saknar den jag var då. Saknar er då. Relationer förändras, människor förendras, livet går vidare varesig du vill eller inte. Fuck vad jag hatar det.


Livet?

Nu är jag så jävla trött på mej själv så jag blir ledsen i ögat. Jag bara ligger i min säng, äter bullar, kollar på film och blir deprimera för att jag inte gör något vettigt med mitt liv. Det ända jag gjordet den här veckan (förutom ovanståend) är varit hos Ida i fredags, red i spöregnet i går. Thats it. Ååååh vill bara börja jobba nu så man får känna sig lite nyttig.

Kan ingen komma hit och vara värdelös tillsammans med mej? Jag tror det är roligare om man är två. Snälla? Det är bara att ringa... nej föresten det är bara att komma hit. Det ända kravet jag har på dej är att du ska vara skabb.

Så kom nu alla mina skabbiga barn!!




Jag har marshmallows fluff!!




I think I like you


I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind


Uppdatering

Jag har inte dött men mitt internet har varit avstängt ut av olika andleningar men nu är det igång igen.
Det är typ inte hänt så mycket sen jag senast skrev. Typ bara att jag kommit hem från Oslo, hängt lite med Jenny och sovit.

Igår var det ferre hemme hos Idisen. Det var helt ok. Vill bara säga till dej Ida att jag älskar dej jätte mycket vad som än händer. <3

Idag ska jag kolla på film och inte göra ett piss... kanske orkar pallra mej iväg till pollen...
Är ap trött så det får bli att just nu. kram

Gonna stay in bed today
Cause I can't stand the light
Don't know why I get so down





Deg deg deg

Dagarna i Oslo har varit hur jävla nice som helst. I LOVE IT!! Vi har bara tagit det lungt och gjort det som vi har haft lust med. Vi har suttit nere på Café con bar (världens bästa fik) där Sanna jobbar och druckit kaffe och öl. Jag har naturigt vis inte druckit öl eftersom jag fortfarande käkar pencelin men syster blev nersupen igår ut av Sanna vilket var ganska kul
Jag har hittat min nya grej, Kaffe latte karamell. Det är sjukt gott.
Tro det eller ej med med är fan godare än Chai latte.


Idag blir det nog bara att hänga i lägenheten och spela guitar hero. Senare ikväll blir det att träffa kusinerna.

Puss å kram så länge <3

Kokoskaffe och folk

Just nu sitter jag på ett mysigt café i Oslo. I en stadsdel som kan efter liknas med Norslund, typ mitt emot Willys. I hög talarna hörs kent. är det inte underbart? haha Syster rockar på Bruce konsert och jag kollar på folk och dricker kokoskaffe. Kims polare jobbar här så jag får allt gratis :D Hur gött som helst. På andra sidan gatan ligger Flyvefisken skalldyr-fisk-vilt och brevid den ligger Lilletorget friser. Norska är mindre snyggt om du frågar mej.

Hihi de som sitter mitt emot mej har en blind date. Är det inte gulligt :D Hur kan jag veta de? jo det märktes så JÄÄÄÄVLA tydligt när bruden kom. (hon kom sent) hihi roligt att sitta å lyssna på :D

TO BE CONTINUED

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

När man sitter ensam på ett café och är hög på kaffe och lysnar på kent så tänker man väldigt mycket. bra?dålig? jag vet inte. men mysigt är det iaf.
Jag har kommit på att det är ingen idé att ångra saker. Allt händer av en enledning så är det bara. Det är bara att gilla läget. Sen har jag funderat på mindre viktiga sakar som tex:
  • Kan man se på killens drink om han är gay?
  • Vad gör man om enns blind date är en rent helvete och man gör ingen annat än att önska att man va tillbaka i sen ensama tv soffa men en glas vin, en skål med popcorn och och bra film?
  • Kan man dö av för hög musik?
  • Kan man äta upp sig själv?
  • Vad skulle hända om man sydde igen kisshålet?
Om ni har svar på de här frågorna så skulle jag bli väldigt tacksam om ni kunde skriva dom till mig

Asså seriöst jag börjar känna mig full. Jag tror jag ska sluta dricka kaffe och övergå till te istället innan det spårar ur totalt.

My problem isn't that I miss you
Cause I don't
My problem isn't that I kissed you, woah
I figured out
That you're nothing that I thought you're about
You're just caught in a place
That soon time will erase in my heart


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Nu är jag så jävla kissnödig efter allt te och kaffe så jag tror jag ska vandra tillbaka till lägenheten och kolla lite på film.
Mjo så får det nog bli. Puss å kram

Hello Oslo

Hej hopp.
Igår satt jag på en buss i 10 timmar.. mindre kul. Men det va fan värt det för min älskade syster som har flyttat till Norge är bäst<3 Jag ska vara här tills på Torsdag morgon då jag ska åka den långa vägen hem igen. Idag blir der bara att hänga i lägenheten å kolla på Scrubs. Fast i kväll ska kimpa på Bruce Springstin och ska ska hänga på ett supermysigt café där en ut av henne polare jobbar. Ska bli riktigt mysigt faktist. Sitta där och dricka gratis kaffe/chai te/choklad eller vad jag nu önskar att dricka ;-)  Imorgon ska vi (om vändret tillåter) åka ut till en ö och sola å bada :D

Det var allt för denna gång.
Puss å kram


Torsadg 3 juli 2008

Idag har det inte hänt spelcielt mycket.
Jag har städat badrummet och vardagsrummet. Skulle igentligen ha städat hela övervånigen men palla det när det är så galet fint väder ute. Har försökt bli lite brun idag, vet inte om jag lykades men hoppas på de ;)   På kvällen va jag och mammsen ner till gården och käkade lite å spelade brännboll. Mycket trevligt.

Nutella erik

ERIK BERGLUND!! Nu kan du vara stolt över mig! Ikväll har jag tittat på Dark water ALLDELES själv :D Är jag inte duktig? haha

Nu ska jag ta och kolla på någon rolig och gullig film. Puss å kram

Välkommen till min nya blogg!

Hej hej
Skapade de denna blogg för min älskade vän Idas skull :D

IDA<3

I natt har sötisen klara sovit här.
Hur mysigt som helst. Kärlek till henne.

I måndags vaknade jag men ond och svullen hals. Och idag har jag och mammsen varit inne på akuten och fixat lite pencelin mot halsfluss (streptokocker) Ska äta 3 tabletter om dagen i 10 dagar.
Så några öl i norge blir det bara att glömma.
Åker nämligen till syster i Oslo på söndag och kommer hem på torsdag eftermiddag.
Ska bli riktigt kul att få träffa henne.

Efter att vi hämtat ut the drugs på akoteket så var det en stund kvar tills vi skulle hämta Helena på stationen så vi tog en fika på Bryggcafét. Hur mysgit som helst. Älskar min mamma <3

Nu ska jag ta och göra mej lite nyponsoppa. Är galet hungrig. Men får väll stå ut ett par dagar tills pencelinet har börjat verka så man kan äta normal mat igen. (Har sjukt ont i halsen, kan knappt svälja mitt eget saliv + att jag är så jävla svullen i halsen så det går inte att svälja sånt som är fastare än vatten)

Puss å kram

RSS 2.0